Zonneboiler Harderwijk

Bent u op zoek naar een zonneboiler voor uw woning of bedrijfspand in Harderwijk? Dat komt mooi uit. U bent dan bij Pelletkachels Flevo aan het goede adres voor een goede zonneboiler. Steeds meer mensen ontdekken de populaire zonneboilers en de daarbij horende voordelen hiervan. We zijn gevestigd in Biddinghuizen en werken in heel Flevoland. U kunt bij ons een prachtige showroom vinden, waarin diverse exemplaren van zonneboilers te zien zijn.

Waarom gebruik maken van een zonneboiler voor uw woning in Harderwijk?

Dat is eigenlijk een hele simpele vraag. Een zonneboiler in Harderwijk laten plaatsen geeft een hoop voordelen. U denkt nu misschien, dat is leuk om te lezen maar wat zijn deze voordelen dan? Dat leggen we u graag even uit.

De belangrijkste voordelen van een zonneboiler in Harderwijk op een rij:

  • Hoge besparing, 50 % lagere stookkosten
  • verwarmt cv en tapwater
  • CO2-uitstoot vermindering
  • Geen gasleverancier meer nodig voor het warm maken van uw water
  • Makkelijk in gebruik, zonneboilers in Harderwijk zijn vol automatisch.

Hoe werkt een zonneboiler in Harderwijk?

Het systeem werkt eigenlijk vrij eenvoudig. De zonnecollectoren op het dak worden verwarmd door de zon. In de buizen van het zonnecollector systeem zit een vloeistof. De warme vloeistof wordt vervoerd richting de boiler. Hier wordt er via een warmtewisselaar de warmte overgezet in de boiler. De boiler werkt als een opslagvat, zodat u warm water heeft wanneer u het nodig heeft. Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw cv-ketel bij. U kunt dit goed combineren met een pelletketel en pelletkachel.

Een zonneboiler in Harderwijk voor uw woning of bedrijfspand.

U kunt een zonneboiler gebruiken voor uw woning in Harderwijk maar u kunt een zonneboiler ook laten plaatsen in uw bedrijfspand in Harderwijk. We zijn een ervaren partij die u geheel kunt voorzien van een compleet plaatje. Naast het verkoop en plaatsen van zonneboilers in Harderwijk kunt u ook bij ons terecht voor pelletketels en pelletkachels. Een extra voordeel hierin is de overheidssubsidie die u kunt krijgen omdat u een zonneboiler, pelletketel of pelletkachel gebruikt. Wacht niet langer en neem een zonneboiler voor uw woning of bedrijfspand in Harderwijk.

Meer weten over een zonneboiler in Harderwijk?

U kunt ons even bellen om meer informatie te krijgen over een zonneboiler in Harderwijk. We kijken graag met u mee welke zonneboiler, ketel, of kachel geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Bij ons langs komen is ook een optie en laat u vrijblijvend door ons voorlichten onder het genot van een kopje koffie! U kunt voor maandag t/m vrijdag ons bellen om een afspraak te maken. Of kom langs op zaterdag. Pelletketels Flevo is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Zonneboiler Harderwijk