• Piazzetta is al meer dan 50 jaar kachel fabrikant.
  • Pelletkachels die wel de warme lucht op vloerhoogte uitblazen.
  • Pelletkachels die wel uw vloerverwarming en of radiatoren voorzien van warm water.
  • De CV gestookte pellet kachel prachtig te combineren met uw huidige CV- installatie.

CO2 neutraal en besparing van fossiele brandstoffen conform het (Kyoto) protocol voor Europa en de rest van de wereld.Terecht worden er in de omliggende landen al sinds lange tijd subsidies en of een tegemoetkoming, in de vorm van een verlaagt BTW tarief, verleent bij de aanschaf van een Pellet kachel, maar nu ook bij u in de buurt.

Terwijl heel Europa al een tiental jaar volop gebruik maakt van houtpellets om woningen te verwarmen, heeft men nu ook bij ons ingezien dat houtpellets dé brandstof van de toekomst zijn. Pelletkachels geven een gezonde en gezellige warmte, zijn zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van alle comfort (automatische ontsteking, timer, thermostaat, afstandsbediening…).U zult het ongetwijfeld hebben gemerkt, de gas en olieprijzen stijgen voortdurend. In de afgelopen 5 jaar zijn uw stookkosten met 52% gestegen en ook in de toekomst zullen de kosten blijven stijgen. De energienota van een gemiddeld huishouden stijgt volgend jaar met 160 euro. Stroom wordt volgend jaar maar liefst 21% duurder, gas 11% volgens Nuon.Daarmee komt de jaarlijkse energienota van een doorsnee gezin voor het eerst boven de € 2000,- uit. In 2000 was dat de gemiddelde jaarnota € 867,-. De energienota is dus meer dan verdubbeld.
Verwarmen met houtpellets wordt steeds interessanter. Milieuvriendelijk, CO2-neutraal,onuitputtelijk, eeuwig beschikbaar, stabiele prijzen, tot 50% goedkoper dan aardgas.