Pelletketel Nunspeet

Bent u op zoek naar een pelletketel in Nunspeet? Dat komt mooi uit. U bent dan bij Pelletkachels Flevo aan het goede adres voor een goede pelletketel. Steeds meer mensen ontdekken de populaire volautomatische pelletketels en de daarbij horende voordelen hiervan. We zijn gevestigd in Biddinghuizen en werken in heel Flevoland. U kunt bij ons een prachtige showroom vinden, waarin diverse exemplaren van pelletketels te zien zijn.

Gebruik een pelletketel voor uw woning in Nunspeet?

Wat zijn de voordelen van een pelletketel in Nunspeet. Dat is eigenlijk een hele simpele vraag. Een pelletketel in Nunspeet laten plaatsen geeft een hoop voordelen. U denkt nu misschien, dat is leuk om te lezen maar wat zijn deze voordelen dan? Dat leggen we u graag even uit. Wat is een pelletketel eigenlijk. Een pelletketel is een op houtpellets gestookte cv-ketel die uw gasgestookte ketel compleet vervangt. Met een pelletketel kunt u CO2-neutraal stoken. Het verschil met een pelletkachel-cv is dat de ‘haard’ niet in uw huiskamer staat. Een pelletkachel-cv is geschikt voor kleinere woningen, een pelletketel is meer geschikt voor grotere woningen.

Een pelletketel in Nunspeet voor uw woning of bedrijfspand.

U kunt een pelletketel gebruiken voor uw woning maar u kunt een ketel ook laten plaatsen in uw bedrijfspand in Nunspeet. We zijn een ervaren partij die u geheel kunt voorzien van een compleet plaatje. Naast het verkoop en plaatsen van pelletketels in Nunspeet kunt u ook bij ons terecht voor een zonneboilers en pelletkachels. Een extra voordeel hierin is de overheidssubsidie die u kunt krijgen omdat u pelletketels, pelletkachels en zonneboilers gebruikt. Wacht niet langer en neem een pelletketel voor uw woning of bedrijfspand in Nunspeet.

De belangrijkste voordelen van een pelletketel in Nunspeet op een rij:

  • Hoge besparing, 50 % lagere stookkosten
  • Co2-neutraal stoken
  • verwarmt cv en tapwater
  • Geen gasleverancier meer nodig voor stoken
  • Makkelijk in gebruik, pelletketels in Nunspeet zijn vol automatische.

Meer weten over een pelletketel in Nunspeet?

U kunt ons even bellen om meer informatie te krijgen over een pelletketel in Nunspeet. We kijken graag met u mee welke ketel, zonneboiler of kachel geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Bij ons langs komen is ook een optie en laat u vrijblijvend door ons voorlichten onder het genot van een kopje koffie! U kunt voor maandag t/m vrijdag ons bellen om een afspraak te maken. Of kom langs op zaterdag. Pelletketels Flevo is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Pelletketel Nunspeet