Pelletkachel Nunspeet

Bent u op zoek naar een goede pelletkachel in Nunspeet? Dat komt mooi uit. U bent dan bij Pelletkachels Flevo aan het goede adres voor een top pelletkachel. Steeds meer mensen ontdekken de volautomatische pelletkachel en de daarbij horende voordelen hiervan. We zijn gevestigd in Biddinghuizen en werken in heel Flevoland. U vindt bij ons een prachtige showroom, waarin diverse exemplaren van pelletkachels te zien zijn. Wacht niet langer en neem een pelletkachel voor uw woning in Nunspeet.

Pelletkachel in Nunspeet; wat zijn de voordelen?

Dat is eigenlijk een hele simpele vraag. Een pelletkachel in Nunspeet laten plaatsen geeft een hoop voordelen. U denkt nu misschien, dat is goed om te lezen maar wat zijn deze voordelen dan? Dat leggen we u graag even uit. Een pelletkachel heeft als eerste een ontzettend hoog rendement. In de kachel worden pellets verbrand. Pellets zijn kleine staafjes samengeperste hout. Deze korrels zijn gemaakt van zaagsel en schone houtresten uit de houtindustrie. De pelletkachel is een elektronisch geregelde kachel en heeft een optimale verbranding. Het is dus een milieuvriendelijke en betaalbare manier van verwarming. De pelletkachel biedt naast besparing een heerlijke open haardsfeer. Een pelletkachel voor uw woning in Nunspeet zorgt voor een fijne huissfeer.

Zakelijke of voor particulier gebruik een pelletkachel in Nunspeet

U kunt een pelletkachel gebruiken voor uw woning maar u kunt een kachel ook laten plaatsen in uw bedrijfspand in Nunspeet. We zijn een ervaren partij die u geheel kunt voorzien van een compleet plaatje. Naast het verkoop en plaatsen van pelletkachels in Nunspeet kunt u ook bij ons terecht voor een zonneboilers en pelletketels. Als u een combinatie neemt van een pelletkachel of pelletketel met zonneboiler is er een CO2-neutrale oplossing beschikbaar voor verwarming en tapwatervoorziening zonder gas. Dit is geheel milieuvriendelijk. Een extra voordeel hierin is de overheidssubsidie die u kunt krijgen omdat u pelletkachels, pelletketels en zonneboilers gebruikt.

Wij maken gebruik van verschillende top pelletkachel merken. U kunt de kachels van de merken; Dielle, Piazzetta, Superior, Edilkamin, MCZ en Nordic Fire komen bekijken. Wij hebben deze first class merken in onze showroom. Graag laten we u ook de werking van onze pelletkachels voor uw woning in Nunspeet zien.

Wilt u een pelletkachel aanschaffen in Nunspeet?

U kunt ons even bellen om meer informatie te krijgen over een pelletkachel in Emmeloord. Of kom eens bij ons langs en laat u vrijblijvend voorlichten onder het genot van een kopje koffie! U kunt voor maandag t/m vrijdag ons bellen om een afspraak te maken om de pelletkachels te zien in onze showroom. Of kom langs op zaterdag. Pelletkachels Flevo is zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Pelletkachel Nunspeet