Pelletkachel Emmeloord

Bent u op zoek naar een pelletkachel in Emmeloord? Dat komt mooi uit. U bent dan bij Pelletkachels Flevo aan het goede adres voor een mooie pelletkachel. Steeds meer mensen ontdekken de volautomatische pelletkachel en de daarbij horende voordelen hiervan. We zijn gevestigd in Biddinghuizen en werken in heel Flevoland. U kunt bij ons een prachtige showroom vinden, waarin diverse exemplaren van pelletkachels te zien zijn.

Waarom een pelletkachel voor uw woning in Emmeloord?

Dat is eigenlijk een hele simpele vraag. Een pelletkachel in Emmeloord laten plaatsen geeft een hoop voordelen. U denkt nu misschien, dat is leuk om te lezen maar wat zijn deze voordelen dan? Dat leggen we u graag even uit. Een pelletkachel heeft als eerste een ontzettend hoog rendement. In de kachel worden pellets verbrand. Pellets zijn kleine staafjes samengeperste hout. Deze korrels zijn gemaakt van zaagsel en schone houtresten uit de houtindustrie. De pelletkachel is een elektronisch geregelde kachel en heeft een optimale verbranding. Het is dus een milieuvriendelijke en betaalbare manier van verwarming. De pelletkachel biedt naast besparing een heerlijke open haardsfeer. Een pelletkachel voor uw woning in Emmeloord zorgt voor een fijne huissfeer.

Een pelletkachel in Emmeloord voor zakelijke of particulier gebruik.

U kunt een pelletkachel gebruiken voor uw woning maar u kunt een kachel ook laten plaatsen in uw bedrijfspand in Emmeloord. We zijn een ervaren partij die u geheel kunt voorzien van een compleet plaatje. Naast het verkoop en plaatsen van pelletkachels in Emmeloord kunt u ook bij ons terecht voor een zonneboilers en pelletketels. Als u een combinatie neemt van een pelletkachel of pelletketel met zonneboiler is er een CO2-neutrale oplossing beschikbaar voor verwarming en tapwatervoorziening zonder gas. Dit is geheel milieuvriendelijk. Een extra voordeel hierin is de overheidssubsidie die u kunt krijgen omdat u pelletkachels, pelletketels en zonneboilers gebruikt. Wacht niet langer en neem een pelletkachel voor uw woning in Emmeloord.

Wij maken gebruik van verschillende top pelletkachel merken. U kunt de kachels van de merken; Dielle, Piazzetta, Superior, Edilkamin, MCZ en Nordic Fire komen bekijken. Wij hebben deze first class merken in onze showroom. Graag laten we u ook de werking van onze pelletkachels voor uw woning in Emmeloord zien.

Meer weten over een pelletkachel in Emmeloord?

U kunt ons even bellen om meer informatie te krijgen over een pelletkachel in Emmeloord. Of kom eens bij ons langs en laat u vrijblijvend voorlichten onder het genot van een kopje koffie! U kunt voor maandag t/m vrijdag ons bellen om een afspraak te maken. Of kom langs op zaterdag. Pelletkachels Flevo is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Pelletkachel Emmeloord